AVÍS LEGAL

El responsable d’esta pàgina web és: RAIMUNDO MARTINEZ MARTINEZ, amb N.I.F. 22142811K i domicili social en C/Pintor Goya, 2,03830, Muro d’Alcoi (ALACANT)
També pots contactar amb nosaltres a través de la següent direcció http://raymartinez.es/contacte/

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL
El disseny d’este lloc web i els seus codis font, així com els logos, marques i la resta de signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a RAIMUNDO MARTINEZ MARTINEZ i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS
RAIMUNDO MARTINEZ MARTINEZ no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels que puga accedir-se a esta web. RAIMUNDO MARTINEZ MARTINEZ tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d’esta web.
RAIMUNDO MARTINEZ MARTINEZ es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.
RAIMUNDO MARTINEZ MARTINEZ no serà responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjuís econòmics, materials o sobre dades, provocats per
l’ús de la dita informació.

REPRODUCCIÓ DE CONTINGUTS
Es prohibix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en esta web sense l’autorització prèvia i per escrit de RAIMUNDO MARTINEZ MARTINEZ. Tota la informació relativa a privacitat, la tens en la nostra Política de Privacitat.